Bérgyártás

Termékgyártás

 

Várjuk szíves érdeklődését, ha termékéhez bérgyártót keres!

Feldolgozási mennyiség: 1-24 t/nap

Homogén keverék képzés: 1-20 t/nap

Temperálási fűtési lehetőségek

Alapanyag előmelegítése 50 °C-ig
Melegítés fűthető tartályban 85 °C-ig
Hőntartási pontosság +-2 °C
Tartályokban fűthető mennyiség min. 3 tonna
Felfűtési kapacitás 6°C/óra

 

Pasztőrizálási lehetőség

A fűthető tartályban a keveréket 65 °C fölé tudjuk melegíteni. Hőntartás után a meleg terméket  göngyölegbe töltjük,  pasztörizált állapotában tároljuk kiszerelésig.

Feldolgozható anyagok

  • Méz
  • Cukor
  • Cukorszirup
  • Gyümölcspüré
  • Gyümölcslé
  • Szószok, pürék

Folyadékok és szilárd anyagú összetevők

Adalékanyagok:

  • aromák
  • színezékek,
  • tartósítószerek
  • egyéb adalékok por és folyadék formában 1 gramm pontossággal adagolva

Palackozás és csomagolás

Töltési paraméterek

Sűrű anyagok palackozása Folyadéktöltés
Palack befogadási méretek 40*30 mm - 100*280 mm 60*50 mm - 100*280 mm
Állítható töltési mennyiség 25 g-1500 g 120 g-1500 g
Töltési kapacitás 2200 palack/műszak 6500 palack/műszak
Töltési pontosság +-3 g 1-10 g töltési mennyiség és anyag függvényében
Töltési elv Fogaskerék szivattyúval időegységre túlnyomással időegység alapján

 

Kupak zárás:

  • Befőttes üveg lapka automatikus zárás
  • Palack kupak félautomata kupakzárás

Címkézés:

  • palack átmérő 30-100 mm között automata dézsma és oldalcímke felhelyezés
  • egyéb méretek esetén ,illetve kerek keresztmetszettől eltérő palackokat kézi címke felhelyezéssel vállaljuk

LOT szám nyomtatás: 3 sor és 15 karakterig tintasugaras nyomtatóval végezzük

Egységcsomagolás: dobozolást és kartontálcás zsugorfóliázással történő egységcsomagolást vállalunk

Rakatolás: rakatolást raklapra, zsugorfóliával rögzítve vállaljuk