Bérgyártás
Termékgyártás
Várjuk szíves érdeklődését, ha termékéhez bérgyártót keres!
Feldolgozási mennyiség: 1-24 t/nap
Homogén keverék képzés: 1-20 t/nap
Temperálási fűtési lehetőségek
Alapanyag előmelegítése | 50 °C-ig |
Melegítés fűthető tartályban | 85 °C-ig |
Hőntartási pontosság | +-2 °C |
Tartályokban fűthető mennyiség | min. 3 tonna |
Felfűtési kapacitás | 6°C/óra |
Pasztőrizálási lehetőség
A fűthető tartályban a keveréket 65 °C fölé tudjuk melegíteni. Hőntartás után a meleg terméket göngyölegbe töltjük, pasztörizált állapotában tároljuk kiszerelésig.
Feldolgozható anyagok
- Méz
- Cukor
- Cukorszirup
- Gyümölcspüré
- Gyümölcslé
- Szószok, pürék
Folyadékok és szilárd anyagú összetevők
Adalékanyagok:
- aromák
- színezékek,
- tartósítószerek
- egyéb adalékok por és folyadék formában 1 gramm pontossággal adagolva
Palackozás és csomagolás
Töltési paraméterek
Sűrű anyagok palackozása | Folyadéktöltés | |
Palack befogadási méretek | 40*30 mm - 100*280 mm | 60*50 mm - 100*280 mm |
Állítható töltési mennyiség | 25 g-1500 g | 120 g-1500 g |
Töltési kapacitás | 2200 palack/műszak | 6500 palack/műszak |
Töltési pontosság | +-3 g | 1-10 g töltési mennyiség és anyag függvényében |
Töltési elv | Fogaskerék szivattyúval időegységre | túlnyomással időegység alapján |
Kupak zárás:
- Befőttes üveg lapka automatikus zárás
- Palack kupak félautomata kupakzárás
Címkézés:
- palack átmérő 30-100 mm között automata dézsma és oldalcímke felhelyezés
- egyéb méretek esetén ,illetve kerek keresztmetszettől eltérő palackokat kézi címke felhelyezéssel vállaljuk
LOT szám nyomtatás: 3 sor és 15 karakterig tintasugaras nyomtatóval végezzük
Egységcsomagolás: dobozolást és kartontálcás zsugorfóliázással történő egységcsomagolást vállalunk
Rakatolás: rakatolást raklapra, zsugorfóliával rögzítve vállaljuk